niips
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Personlige gaver og tilbehør | Fri frakt over 799,-

Frakt og retur

Vi har fri frakt på ordre over 799,- 
Varer under dette beløpet har en fast fraktpris på 89,-

(Såfremt du ikke velger et annet alternativ)


NB: 
Vi sender dessverre ikke utenfor Norge.

Du kan også velge å hente varene dine hos oss på kontoret i Nedre Eggedal, kostnadsfritt.
Ta kontakt med oss for å avtale hentetidspunkt, slik at det er noen på plass for utlevering. 

Eggedalsveien 220
3358 Nedre Eggedal 

Har du bestilt personlige produkter må det påberegnes en produksjonstid på opp til 6 uker, avhengig av pågangen, og kapasitet. Varer uten personlig trykk, eller tekst - pakkes innen 14 dager, og sendes fortløpende. Årsaken til litt lenger leveringstid enn andre steder er at denne butikken er driftet av èn person - på fritiden. 
Forventet postgang er 2-7 dager, avhengig av hvor i landet du bor.
Vi forsøker hele tiden å levere varene så raskt som mulig, varene sendes med Bring og PostNord.


Retur & reklamasjon

Angrerettloven gir deg rett til å angre på ditt kjøp. Angrerett innebærer at kjøperen uten grunn kan returnere en vare til selgeren, selv om det ikke foreligger noen mangel ved den. Angreretten forutsetter at kjøper må gi selger en beskjed om at de ønsker å benytte seg av angreretten innen 14 dager etter at du mottar leveransen.

Når kjøper vil benytte seg av angreretten skal det skal meldingen om dette være skriftlig (angrerettskjema, e-post) og den må inneholde opplysninger om hvordan kjøperen vil returnere varen til selgeren. Eventuell returforsendelse må betales av kjøperen. Kjøperen har risikoen for transporten tilbake til oss og tilbakebetaling skal finne sted innen 14 dager fra den dagen selgeren mottar varen.

For at angreretten skal gjelde må produktene leveres tilbake til oss med samme mengde og i den standarden kjøper mottok varene. Alle produktene skal leveres tilbake til oss innen rimelig tid samt at produktene skal sendes tilbake i originalemballasjen, sammen med angrerettskjema.

Angrerettskjema kan lastes ned fra regjeringen her:
https://www.regjeringen.no/no/dokument/dep/bld/nye-livsoppholdssatser/skjema-2/skjema-om-angrerett/id614564/

Returadresse:
niips v/by.Rikke Høgmoen
Eggedalsveien 206
3358 Nedre Eggedal

Reklamasjon:

Hvis det foreligger en mangel ved varen må kjøper innen rimelig tid etter at den ble oppdaget, eller burde ha blitt oppdaget, gi selger melding om at han/hun vil påberope seg mangelen. Kjøper har alltid reklamert tidsnok dersom det skjer innen 2 mnd. fra mangelen ble oppdaget, eller burde blitt oppdaget.

Er det en fabrikasjonsfeil eller du har ikke fått det du har betalt for, skal selgeren (niips.no) ordne opp. Alt skal være som selgeren har sagt gjennom annonsering, i butikken og andre steder, og du skal ha fått all viktig informasjon. Reklamasjonen bekostes av niips.no, du vil få tilsendt fraktetikett per epost etter avtale.

Hvis du kjente til feilen, eller den skyldes noe du har gjort, eller et uhell, må du ta regningen selv. Du kan eventuelt sjekke om du har en forsikring du kan benytte.

Trykk ENTER for å søke